Ontdek, creëer, groei.

Precies wat je nu nodig hebt.
Elke ondernemer is uniek. Vertel ons jouw ambities,
jouw situatie en jouw doelen. Ontdek hier jouw
volledig gepersonaliseerde programma.

Ontdek hoe

Hoe het werkt

.01

Ontdek jouw
persoonlijke programma

Jouw ondernemersreis is uniek en door het grote aanbod aan online trainingen, boeken en coaches, kan het vinden van de juiste kennis tijdrovend en frustrerend zijn.

Onze bekroonde Nederlandstalige instructeurs hebben daarom slimme vragen opgesteld. Door het beantwoorden van die vragen komt het algoritme er achter wat voor jouw ambitie en situatie de juiste aanbeveling is.

  • Leuk
  • Simpel
  • Snel
Volg de personalizer

Aanbeveling op maat
voor jouw

Of je nu veel of weinig ondernemerservaring hebt, net gestart of juist aan het opschalen bent of weinig verstand hebt van marketing, het maakt niets uit. Alle verschillende onderdelen van impact ondernemen worden in de personalisatie meegenomen.

  • Ondek
  • Creeër
  • Groei
Volg de personalizer
.02
.03

Blijf gratis ontdekken

Jouw impact en groei is belangrijk voor ons. Wij geloven dat we meer bereiken door krachten te bundelen. Daarom blijft het aanbod altijd groeien en kan jij onbeperkt gratis gebruik maken van de personalisatie.

  • Gratis
  • Groeind
  • Geweldig
Volg de personalizer

Snel en Persoonlijk

Startupprogram helpt jou met het gemakkelijk uitzoeken van
trainingen die bij jouw ambitie, situatie en wensen passen

Doe de personalizer

Vertel ons over jouw!

Bekijk jouw programma

Bekijk jouw persoonlijke programma voor optimale groei!

Ontdek, creëer en groei!

Ontdek meerdere programma’s

Bij ondernemers zit ie goed!

Dat zeggen wij niet, dat zeggen ze zelf!

Veel gestelde vragen

Startup Program is geschikt voor jou als jij toekomstgericht en vooral wilt ondernemen met impact. Je ziet jezelf als ontdekker, impact maker, leider of zelfs misplaatste en wilt ondernemer met als doel geld te verdienen én echte waarde toe voegen. Het maakt niet uit of je op dit moment nog in loondienst zit, ondernemend bent binnen een organisatie of al enige ervaring hebt met ondernemen. Als jij op verjaardagen met enthousiasme wilt vertellen hoe je van je drijf en passie ook andere mensen helpt, dan zit je hier goed.

Oh ja... Als je gelooft in word-snel-rijk advertienties met lamborghini’s op bali, dan wensen wij je daar alle succes.

Je hebt direct toegang tot jouw startup program en alle extra trainingen. Je kunt meteen aan de slag op weg naar impact, betekenis en groei! Toegang is voor minimaal 12 maanden.

De prijs is exclusief btw. Als ondernemer kun je de btw namelijk terugvragen. Dit is een investering in jezelf dus kun je dit opvoeren als kosten. Als je in loondienst werkt, dan is het mogelijk de kosten te declareren bij jouw werkgever.

Absoluut! Jij bepaalt zelf wat je wel en niet wilt ontdekken. Liever die ene interessante training ontdekken die niet uit de personalizer rolde? Start hem dan vanuit de trainingspagina! Alle trainingen, tools en features zijn ten alle tijden beschikbaar. De personalizer helpt jou alleen bij het sneller en slimmer vinden van de juiste trainingen.

Zit jouw vraag er niet tussen of wil je een andere
vraag stellen? Neem contact met ons op!

Contact

Inloggen

Door in te loggen ga je automatisch akkoord met algemene voorwaarden en privacy beleid.

Deel jouw impact

Vul onderstaande gegevens in en dan nemen wij binnen 24 uur contact met jou op.